Kosten

De kosten van uw behandeling worden, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Vergoedingen vinden niet plaats op basis van het aantal behandelafspraken maar volgens een declaratie systeem dat standaard tarieven hanteert voor de verschillende verrichtingen (intake, onderzoek, korte behandeling, lange behandeling etc.)

Met nagenoeg alle ziektekostenverzekeraars heb ik een contract, waardoor ik rechtstreeks en digitaal mijn rekeningen bij hen indien. U heeft daar dus geen omkijken naar. Indien u bij CZ of Menzis verzekerd bent, krijgt u de nota zelf toegestuurd die u dan bij hen kunt indienen.

Belangrijk voor u om te weten is dat het afsluiten van een restitutie polis u tegen extra kosten van psychotherapeutische behandeling beschermt. Heeft u geen restitutie polis dan breng ik het verschil tussen wat de ziektekosten verzekeraar aan u uitbetaalt en het door mij ingediende NZA tarief bij u in rekening  

Private behandeling.

Er kunnen redenen zijn waarom u liever niet wilt dat uw gegevens bij uw ziektekostenverzekeraar of huisarts bekend zijn.

In dat geval kunt u ook zelf uw behandeling vergoeden.

De kosten van een privé-consult zijn conform de tarieven zoals door de NZA bepaald.

Contactgegevens

Frankenslag 115
2582HH 's-Gravenhage
T 06-45264666
E info@inpsychotherapie.com
KvK 532415760000

InPsychotherapie Dr. M.J. Kerver

AGB code praktijk: 94003300

Lid NVP en LVVP, supervisor Ned. Ver. Interpersoonlijke psychotherapie

Big reg.  29045523016